Messi Администратор
Posts : 118 Точки : 55869 Join date : 12.09.2009 Location : Bulgaria/Varna
| Заглавие: Свещеник съветвал Бербатов да не ходи при "червените дяволи" Нед Сеп 13, 2009 12:10 pm | |
| Капитанът на българския национален отбор по футбол Димитър Бербатов отново заема централно място на страниците на английското издание "Сън". Нападателят разкрива в обширното интервю как е взел решението да премине на "Олд Трафорд" и с кого се е съветвал. 28-годишният футболист разказва интересните подробности около трансфера му от Тотнъм непосредствено преди днешното гостуване на възпитаниците на сър Алекс Фъргюсън на "Уайт Харт Лейн".
Бербатов обяснява пред медиите на Острова, че чичо му, който практикува екзорсизъм, е бил против преминаването му в Юнайтед заради прякора "червените дяволи". "Чичо ми, който е свещеник и практикува екзорсизъм в България, никак не хареса идеята да премина в клуба. Като един набожен човек, той не хареса прякора "червените дяволи". Сега обаче ми каза, че заради трансфера ми от Тотнъм все повече хора са започнали да посещават църквата му и това е чудесно. Важното е все повече хора да се учат от него."
"Семейството е изключително важно за мен, продължава изповедта си Бербо, като допълва, че е обсъдил преминаването си в Ман Юнайтед първо с най-близките си хора. - Дължа успеха си на моята майка, на подкрепата и молитвите й. Едва ли някога ще мога да й се отблагодаря за всичко, което е направила за мен. Баба ми и дядо ми също са изключително важни за мен. С дядо ми мога да говоря за всичко. През лятото често съм при тях и много сме говорили за трансфера ми и за това кое е най-добро за кариерата ми", допълва още благоевградчанинът.
Не е подмината и темата за престоя на Бербатов в Тотнъм. "Наслаждавах се на всяка минута в Тотнъм, феновете бяха чудесни. Когато обаче чуеш, че клуб като Манчестър Юнайтед има интерес към теб и можеш да играеш в Шампионската лига, не можеш да кажеш "не". На моята възраст е нормално да имам амбиции и това беше моментът, в който трябваше да се опитам да ги постигна", завършва коментара си пред "Сън" бившият футболист на Байер Леверкузен. Взето от sportal.BG | |
|