Messi Администратор
Posts : 118 Точки : 55869 Join date : 12.09.2009 Location : Bulgaria/Varna
| Заглавие: Чао Мондиале! Пон Сеп 14, 2009 3:18 am | |
| Пак ще гледаме световното през крив макарон. Ако има нещо хубаво в случая, то е, че БНТ се бръкна със 150 000 евро, за да видим как казахме „Чао” на трети Мондиал подред.
Грешките
Първата и най-голямата, че пак бяхме изпуснали питомното. Всеки ден не е конски Великден и „Парк де Пренс” се случва веднъж в живота, а и за него трябва класа. В този отбор днес тя липсва, за да догоним дивото.
Призна си го и Бербатов, фактите също заговориха. Само две победи до момента в кампанията, без гол във вратата на Скуадрата, без поне един голям мач.
И снощи на „Стадио Олимпико” италианците играха 40 минути и това им беше достатъчно. Между двете брилянтни атаки за попаденията на Гросо и Якуинта го докарахме до един полугол на Стилиян Петров и две-три ялови ударчета към Буфон.
После „адзурите” спряха, а нашите пак заиграха за статистиката. Брой удари, корнери и фаулове – за нас, проценти притежание на топката – също. Резултат – нулев!
Закъснели смени на Мартин Петров и Димитър Рангелов, с Благой Георгиев и Валери Божинов. Двамата най-големи „гъзари” в националния /както се изрази Венци Стефанов/ го докараха до една греда и два шута от фаул. Капитанът ни пак не можа да вкара на голям отбор във важен мач, Мъри отново сбърка състава.
Желание в отбора имаше, необходимата много класа и малко късмет – не. Май на тези момчета вече им е все едно, че няма да помиришат Мондиал в кариерата си.
Бъдещето
Станимир Стоилов все работи с идея за светло бъдеще и все се доверява на изхабени ветерани. И то предимно от Левски и Литекс. Пренепрегна „червените” легионери Тунчев, В. Илиев, В. Димитров и Гъргоров, плахо заложи на Сърмов и Манолев, остана разгадаем като стил и тактика, и все пак си остави открехната врата за евроквалификациите.
Защото на всеки гледал в живота си поне един мач на световния шампион, би трябвало да е ясно, че Италия няма да загуби дори от Германия на собствен терен, когато мачът има значение. Така, че утопията да триумфираме в Торино си остана в изказванията след доброто полувреме с Черна гора в София и в мечтите на журналистите.
Футболистите и ръководството имат едно вечно извинение. Кое в държавата ни е наред, та и футболът?! Или в коя област можем да бием Италия, та да успеем на терена?
Е, в спорта има едно – волейбол! С италиански треньор и много работа. И една подробност... Че това е изключението, а не правилото!Напълно съм съгласен с всичко по темата !!! Мъри трбва да подаде оставка !!! | |
|
Messi Администратор
Posts : 118 Точки : 55869 Join date : 12.09.2009 Location : Bulgaria/Varna
| Заглавие: Re: Чао Мондиале! Пон Сеп 21, 2009 5:47 am | |
| е кажете нещо по-темата много ми е тъпичко така като аз съм единствения който пише в този сайт ??? | |
|